Babszem Story

Nem olyan hosszú, de eléggé gyötrelmes idő után nekem is lett két csíkos tesztem, ami azt jelenti, hogy elkezdődött a kis Babszemem élete odabent.

Friss topikok

  • másik nagyi: Szia! kangaboo.hu/uzletek/ (2013.07.16. 17:44) Dinó-srác
  • Kapitány Linda: Szia! Nagyon köszönöm, hogy írtál! Nekem már rég nincs bajom a felfázással, csak régen volt, de a... (2013.03.25. 11:31) Nem szabad...
  • Antalka: Tündéri, aranyos, ügyes és okos....A szivacs anyagú dolgokat ne engedd rágni, már van foga simán l... (2013.02.07. 13:20) 5 nap múlva 9 hónapos
  • babcakoni: Apájának pont szerda, csütörtök a szabadnapja, szóval amíg mi kiállítást nézünk, akár a "másik nag... (2012.11.03. 11:37) Napirend
  • Antalka: Gondolom olyan lehet a depresszió vége, mint amikor az ember nagyot szippant a levegőből, miután k... (2012.10.27. 13:12) 24. hét

Ez történt eddig

2013.11.23. 23:24 - babcakoni

Címkék: programok betegség játékok beszédfejlődés babaruhák 18 hónap Milán fisherprice játszószőnyeg brightstar ugráló nike babamelegítő adidas babamelegítő puma baba cipő ams expo

Kis másfél évesünk gyönyörűen okosodik, növekszik.

Nagyon nehéz ebben az időben jó programot kitalálni neki, mert ameddig jó idő volt, addig órákat kint lehettünk, sétáltunk, motoroztunk, de ebbe az időbe ezt nem lehet...Pedig milyen jó, amikor el lehet menni megnézni a csibéket és még lehet találni virágot :)

foto 2 (4).JPG

De amikro rossz idő van valamit ki kell neki találni, egy részt, hogy ne unatkozzon és ne legyen ronti-bonti fej, másrészt, hogy értelmesen teljen az idő. Ilyenkor jön az, hogy vonattal megyünk be a városba (ami komoly 486 Ft-ba kerül oda-vissza), vagy kuktáskodik, rajzolunk vagy elmegyünk a Váci úti Eleven Parkba, ahol anya is gyerek lehet egy kicsit újra.

foto 1 (5).JPG

foto 5 (2).JPG

foto 5 (3).JPG

foto 3 (4).JPG

Vagy elmegyünk az AMS expora, ahol a kis csapatunk is megmutatta magát (Apex Racing Team). Ott volt minden amitől összefutott a nyál a szájába, autó, motor, traktor,minden. Arról nem is beszélve, hogy ott volt a Papa, akiért akár az egész B pavilont képes volt átkiabálni " PAPA, PAPA, PAAAPAAA", csak a hőn imádott Papa figyeljen rá.

foto 2 (5).JPG

foto 4 (4).JPG

foto 2 (6).JPG

foto 1 (6).JPG

De amikor Anyának főzni kell és éppen nem tud mit kuktáskodni, akkor Bogyó és Babócát néz (videón vagy könyvben, egyenlőre megunhatatlan és napjába minimum 6 mesét elolvasok neki és én bizony már egy kissé unom) vagy Matuka meséjit néz, ami hasonló módon Bogyóékhoz nagy kedvenc.

foto 4 (5).JPG

Szegényem benyalt egy fül+ mandula gyuszit. Eléggé aggódtam miatta, még nem volt ilyen beteg, de viszonylag hamar lementünk a doki nénihez és kapott orvosságot, így a nehezén túl van. Hogy gyorsabban gyógyuljon, kapott egy Bogyó figurát (keddshop.hu). Hát így örült neki:

foto 3 (6).JPG

Amúgy amíg beteg volt, addig is ment a gyagyulás, pontosabban a bukfencezés:

foto 4 (3).JPG

:) Hát igen:)

Na, de Ő már olyan nagy srác, hogy nem rugiba alszik, hanem két részes pizsibe, amiben úgy tud feszíteni, mint ha valami csoda vagány szerkó lenne. Az anyai elfogultság is szól belőlem, de tényleg jól áll neki.

foto 1 (4).JPG

A beszéde nagyon sokat fejlődött. Ha van kedve, akkor sok szót mondd, vagy próbálja utánunk mondani. Nagyon ügyes. Profi módon érteti meg magát, mit a magyarok amikor külföldön vannak, mondanak pár szót magyarul és mutogatnak hozzá, Milán ugyanez :).

Egy kis szótár:

cica=cicó

nemjó=nemó,nemdó

még=mé

bogyó=bobo

babóca=baboba

autó=autó

anya= ANYAAA :)

Apa=Apa

Papa=papa

Mama= mama

Mackó= Mamó

kettő= kekko

Matuka=Mammu

Enni= Enni, nyamnyam

Inni=Inni

Nem= nem

pénz=pinz

kígyó=kidó

Hát most ennyi jutott eszembe, de bűbájos nagyon. Főleg amikor énekli, hogy bobó babóba :)

UI:

NAgyon sajnálom, hogy most már nem írok annyit, mint régen, de egyszerűen ha a nap 26 órából állna az is kevés lenne. De igyekszem.

Addig is, ha van itt olyan kismama, anyuka, aki Karácsonyra szeretne pár cuccot olcsón megvenni, akkor nekem van pár holmim. Egyenlőre csak listát rakok ki, ha van rá igény akkor teszek fel képet is.

1 db adidas 74-es unisex melegítő (3000 ft)

2 db Nike fiú melegítő (3-6 hós, zöld) (6-9 hós, lila) 3000-3000 Ft

2 db Puma fiús cipő (18-as kék), (19,5 fehér/bézs) 1500 Ft-2500 Ft

1 téli ruha csomag fiúknak (kabáttal, pulcsival, meleg mamusszal, sapkákkal, kesztyűvel, nadrággal) 3500 Ft

1 db 74-es ruha csomag fiús (melegítő szett, pólók-hosszú és rövid ujjú, pulcsi, nadrág, harisnya,baseball sapka) 4000 Ft

1 db baba ruha csomag 3-6 hós (body, rugi, pulcsi, harisnya, zokni) 3000 Ft

1 db utazó járóka 4500 Ft

1 db bright star zenélő-ugráló 5000 Ft

1 db fishr price játszószőnyeg dzsungeles 3500 Ft

1 db ikea szék (szoptatáshoz) 3500 Ft

1 db baba játék csomag ( sok-sok játékkal és baba könyvvel) 4000 Ft

Itt kommentben tudjátok jelezni, ha valamelyik valakit érdekel. Osztani ér!

A bejegyzés trackback címe:

https://babszemstory.blog.hu/api/trackback/id/tr65653098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása