Babszem Story

Nem olyan hosszú, de eléggé gyötrelmes idő után nekem is lett két csíkos tesztem, ami azt jelenti, hogy elkezdődött a kis Babszemem élete odabent.

Friss topikok

  • másik nagyi: Szia! kangaboo.hu/uzletek/ (2013.07.16. 17:44) Dinó-srác
  • Kapitány Linda: Szia! Nagyon köszönöm, hogy írtál! Nekem már rég nincs bajom a felfázással, csak régen volt, de a... (2013.03.25. 11:31) Nem szabad...
  • Antalka: Tündéri, aranyos, ügyes és okos....A szivacs anyagú dolgokat ne engedd rágni, már van foga simán l... (2013.02.07. 13:20) 5 nap múlva 9 hónapos
  • babcakoni: Apájának pont szerda, csütörtök a szabadnapja, szóval amíg mi kiállítást nézünk, akár a "másik nag... (2012.11.03. 11:37) Napirend
  • Antalka: Gondolom olyan lehet a depresszió vége, mint amikor az ember nagyot szippant a levegőből, miután k... (2012.10.27. 13:12) 24. hét

Ma megtudhatod...

2013.04.12. 17:36 - babcakoni

Címkék: evés állatkert játé baba-mama torna

 Iiigen, ma két nagyon fontos kérdésre is választ fogtok kapni. 1. Milyen nagy az óriás? 2. Hol van az elefánt?

Aki tudja a választ az tegye fel a kezét! ( baba-mama tornások az első kérdést kapásból vágják)

Kezdjük akkor, milyen nagy is az az óriás?

Na igen, kicsit szenya dolog, a gyereket evés közben produkáltatni, de ha egyszer ez az a pillanat amikor meg marad a fenekén, akkor nincs mit tenni... Másfelől produkálja ő saját magát. Nagyon megy mostanában a telefonálás. Nem is gondolátok, hogy mennyi mindennel lehet telefonálni, pl.: papuccsal, macival, távkapcsolóval és akár halrudacskával is... iigen, ahogy mondtam, bármivel.

A következő kérdés, hogy hol is van az elefánt?

Szóval ott van az elefánt. Nem tudom mennyire lehet hallani azt a kis szolid bú-bú-t, arra a kérdésre, hogy mit is mond az elefánt. Azaz igazság, hogy ezt is tőlem tanulta, de könyörgöm, mutassa meg nekem valaki hitelesen, hogy mit is mond az a fránya elefánt. Kérdeztem az elefánttól, de nem akart nyilatkozni.

Ebből az is kiderült, hogy állatkertben voltunk. Milánnak nagyon tetszett..a sok autó, meg hogy a padon lehet ugrálni illetve, hogy a fókákat akár a párkányról is lehet nézni... bár szerintem az nekem jobban tetszett.

Mivel úgy néz ki, hogy most már tényleg itt a tavasz, mindenképpen kültéri programmal jobb készülni a Gyermek számára, mert sokkal jobban lefárasztja, meg valahogy több inger is éri egy-egy ilyen alkalommal. Így esett a választás az állatkertre. Én mondjuk nagyon soknak tartom a felnőtt jegy árát, ami 2500 Ft/fő, de Milunak nem kellett jegyet venni, mert 2 éves kor alatt ingyenes az állatkert látogatása. 

Na, de ha nincs jó idő, vagy Anya mozogni szeretne, akkor még mindig ott van a jól ismert és szeretett baba-mama tornánk, ami már egy ideje az arnold gym-be költözött (http://arnoldgym.hu/). Csak ajánlani tudom kedves anyuka társaimnak a babával való közös mozgás valamilyen formában. Most már nem tornázom Milánnal kenguruba, csak otthon, mert 10,5 kg. 50 percen keresztül cipelni, nem egy jó mulatság, ugyanakkor itthon akár egy Rubint Réka 20 perces blokkra még képes vagyok magamra kapni, bár utána még a bőrömön is próbálok mély levegőt venni, mert nagyon kemény!

Csak egy kis szösszenet a tornáról, a zenéről, a gyerekekről. Igyekszem majd a tornáról is több anyagot készíteni, bár sosem fogja visszaadni azt a hangulatot, ami ott van:

Milu súlyzózik, pontosabban küzd az 1 kg-os súlyokkal, Samu éppen legyőzött egy gumi állatot, Petike jól nevelten ül anyukája mellett, Mi meg eszméletlen keményen dolgozunk! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://babszemstory.blog.hu/api/trackback/id/tr725219874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása