Babszem Story

Nem olyan hosszú, de eléggé gyötrelmes idő után nekem is lett két csíkos tesztem, ami azt jelenti, hogy elkezdődött a kis Babszemem élete odabent.

Friss topikok

  • másik nagyi: Szia! kangaboo.hu/uzletek/ (2013.07.16. 17:44) Dinó-srác
  • Kapitány Linda: Szia! Nagyon köszönöm, hogy írtál! Nekem már rég nincs bajom a felfázással, csak régen volt, de a... (2013.03.25. 11:31) Nem szabad...
  • Antalka: Tündéri, aranyos, ügyes és okos....A szivacs anyagú dolgokat ne engedd rágni, már van foga simán l... (2013.02.07. 13:20) 5 nap múlva 9 hónapos
  • babcakoni: Apájának pont szerda, csütörtök a szabadnapja, szóval amíg mi kiállítást nézünk, akár a "másik nag... (2012.11.03. 11:37) Napirend
  • Antalka: Gondolom olyan lehet a depresszió vége, mint amikor az ember nagyot szippant a levegőből, miután k... (2012.10.27. 13:12) 24. hét

5 nap múlva 9 hónapos

2013.02.06. 21:48 - babcakoni

Címkék: video játék fejlődés mászás mozgás 9 hónap kúszás tipegés Milán

Tegnap megvolt az első igazi nagy szó szerinti pofára esése Milánnak. Mostanában igen felbátorodott az igen bizonytalan járásával és ő úgy gondolta, hogy elengedi Apukája kezét, aminek következtében ismét megszemlélte a padlót igen közelről. Szegény pici nózija bánta az egészet. 

Amúgy a bátorsága annak is köszönhető, hogy mostanában igen csak próbálkozik a kapaszkodás nélküli állással. Ez menni is szokott neki, ha mondjuk valami nagyon érdekes játék van a kezében és elfelejt kapaszkodni. Ugyanez már előfordult leguggolással és felállással is, kapaszkodás nélkül. 

Milu nagyon sokat fejlődött, okosodott. Megcsinálja amit kérek tőle, pl: bele teszi a dobozba azt a játékot amire rámutatok, megkeresi a labdát ha kérdezem tőle, hogy hol van.

Most jutott el oda, hogy a játékokkal végre rendeltetésszerűen tud játszani. Imád labdázni. Dobálja, rugdossa. Szereti, ha hintáztatjuk a levegőben. Egész nap csak megy. A duracell nyuszi hozzá képest facsiga.

20130203592.jpg

Sétából vagy csak úgy kintről nem lehet úgy bejönni, hogy Füge és Maci kutyát ne néznénk meg. Persze Füge a kedvenc. Ha már meghallja az ugatását mondja, hogy "ge,ge". A labdára éppen ma mondta, hogy "ada", ami persze lehet, hogy véletlen volt, de lehet, hogy nem.

Egy igazi huncifej:

20130203591.jpg

A mászással szemben a kúszást részesíti előnyben hosszútávon. Mivel nálunk parketta van és járólap, az eléggé csúszik, így lehet azért kúszik inkább. A szőnyegen vagy ha csak pár lépést kell menni, akkor mászik, de leginkább felkapaszkodik a első viszonylag stabil tárgyba és onnantól tipegés van, sőt futás.

Evésben a jó evőből átment az "anyám megőszül mire megeszek 3 falatot" evőbe. Ez azt jelenti, hogy Milcsi evésére külön szórakoztató ipar alakulhatna. Csak akkor eszik, ha számára kellően érdekes dolgokkal van körülvéve amikkel lehet játszani, egyébként sztrájkol. Valahol érzi, hogy engem lehet ezzel zsarolni..

Jövő héten megyünk 9 hós státusz vizsgálatra. Közel 10 kg a gyermek, de a hosszát nem tudom. Majd megírom.

Addig is:

A bejegyzés trackback címe:

https://babszemstory.blog.hu/api/trackback/id/tr575066552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Antalka 2013.02.07. 13:20:45

Tündéri, aranyos, ügyes és okos....A szivacs anyagú dolgokat ne engedd rágni, már van foga simán leharaphatja, jobb a békesség....(tudod arra az összerakható szivacsszőnyegre gondolok.) Bocs, ha nyitott ajtón dörömbölnék. Köszi a videót meg a képeket nagy örörm látni Milut, akár milyen formában. Telhetetlen vagyok, tudom kevés időd van, de kicsit gyakrabban is gondolhatnál ránk, akik a távolság miatt Milu-hiányban szenvedünk! Puszi


süti beállítások módosítása