Babszem Story

Nem olyan hosszú, de eléggé gyötrelmes idő után nekem is lett két csíkos tesztem, ami azt jelenti, hogy elkezdődött a kis Babszemem élete odabent.

Friss topikok

  • másik nagyi: Szia! kangaboo.hu/uzletek/ (2013.07.16. 17:44) Dinó-srác
  • Kapitány Linda: Szia! Nagyon köszönöm, hogy írtál! Nekem már rég nincs bajom a felfázással, csak régen volt, de a... (2013.03.25. 11:31) Nem szabad...
  • Antalka: Tündéri, aranyos, ügyes és okos....A szivacs anyagú dolgokat ne engedd rágni, már van foga simán l... (2013.02.07. 13:20) 5 nap múlva 9 hónapos
  • babcakoni: Apájának pont szerda, csütörtök a szabadnapja, szóval amíg mi kiállítást nézünk, akár a "másik nag... (2012.11.03. 11:37) Napirend
  • Antalka: Gondolom olyan lehet a depresszió vége, mint amikor az ember nagyot szippant a levegőből, miután k... (2012.10.27. 13:12) 24. hét

Dinó-srác

2013.04.04. 22:38 - babcakoni

Címkék: játék videó evés program alvás fogzás babaholmi Milán 11.hónap

videMindenkinek, bár csak így utólag, boldog húsvétot kívánunk.

Kérem szépen az elmúlt pár napban kiderült, hogy a dinók nem haltak ki, sőt egy egészen fiatal példánya pont, hogy köztünk él, amikor éppen nem batmani feladatait teljesíti.

dinó 1.jpgdinó 2..jpg

Nagyon okos kis dinó. A lényeg, hogy pár hete kinéztem ezt a hátizsákot Milmónak. Igaz akkor még a cápással szemeztünk, de zseniális más állatokat megjelenítő kis táskák vannak.

littlelife_animal_daysack_f.jpg

Mindegyiken van egy felső zseb, ami egy kis kapucnit rejt, az adott állat fejét imitálva. Ráadásul szülői szempontból is van egy fontos funkciója, miszerint, hám ként is funkcionál. Én mondjuk nem vagyok gyerek hám párti, de sose lehet tudni, hogy mikor lesz az ember bármilyen szempontból rászorulva.

Szóval kinéztem a táskát és az én Anyukám volt olyan aranyos, hogy beszerezte neki. Igaz, hogy most még nem igen tudjuk használni, de később mindenképpen jó lesz, addig is engem nagyon jól elszórakoztat, ahogy Milmó kinéz benne :).

Most, hogy Gyermekünk lassan betölti a 11. hónapját, be kell lássam, hogy bizony eszméletlen gyorsan elröpült ez az év. Ráadásul napról napra okosabb és huncingerebb ez a gyerek, akire képtelenség egy pillanatig is haragudni. Pedig az éjszakáink ismét nem a legnyugodtabbak, pontosabban elég szaggatottak. Olyan kb. 9 körül elalszik és egy mukk nélkül alszik egészen 1-ig kb., onnantól kezdve 2 óránként felsír, feláll a kiságyba és igencsak számot kérően hívja az éppen ébren lévő szülőjét, aki általában én vagyok. Persze reggel 7-8 körül ébred véglegesen, kisimulva, mint akinek zavartalan volt az éjszakája, én meg úgy ébredek, mint akit agyon vertek, de vagy százszor...

Gyanítom, hogy a soha szünetet nem tartó fogzás van a háttérben, mert folyamatosan rágcsál, és az egyik rágófoga félig kint van, és egy újabb van úton Neki ... és még mindig egy csomó van vissza...

Mondjuk az étvágyára nincs panasz, mert nagyon szépen eszik és egészen sokat. Mindenképpen meg kell említenem, főleg a következő videó előtt, hogy Mi rendesen etetjük a gyermeket. Mai menü: hajnalban 180 ml tápszer, reggel nagy adag tejpép gyümölccsel, ebédre főzelék, közben tízóraira 2-3 db keksz, uzsonna 4 db emberes fasírt, vacsora tejpép gyümölccsel, plusz pár szem császár karika. 

Azt hiszem jöhet a videó:

Nem az első eset, hogy szegény bagett nem jutott el a kijelölt helyére... :)

Ezzel jár ha a gyermek már járni tud, semmi sem akadályozhatja meg azt, hogy eljusson vágyai bagettjéhez.

Ha a gyermek járni tud, akkor már sokkal nehezebb a szórakoztatása is. Milut próbálom sokat levegőre vinni, sétálni, de a mostani időjárás nem kedvez nekünk, így nagyon nehéz lefoglalni. Persze a kint létnek is megvan a hátul ütője, pl.: hogy a másodperc töredéke alatt tudja a szájába tömni a kavicsot, a füvet, a levelet, a botokat, a sarat és mindent ami éppen a keze ügyébe akad.

Szóval rossz az idő mostanában, de valahogy akkor is le lehet foglalni, mert a kis huncut minden új dolgot imád, ha az csak egy pokróc.

 

És most egy kis közérdekű:

Sabotage Casting
Hátha van ilyen családtag, ismerős!
Sziasztok, pelenka reklámhoz keresünk kedves ,csinos, ápolt fiatal(os) kaukázusi típusú (szőke, világosbarna, barna, vörös hajú, fehér bőrű) anyukákat pici babákkal 0-2 éves korig. Mindkettőjükről fotót kérnénk, válogatás várható jövő hét elején-közepén. 7db baba-mama páros kell a forgatáshoz.Jelentkezéseket csak a sabotagecasting@gmail.com-ra várjuk elérhetőséggel hétfő délutánig.Kérjük ne a fb-ra küldjétek! Köszi ha megosztjátok! üdv sabotage

Lehet mi is küldünk fotót, de attól tartok jelentősen csökkenteném Milánunk bekerülését, mert mostanában nem igen vagyok vállalható formában, ráadásul olyan lámpalázam van, hogy ha 2 ember előtt kell egy betanult szöveget elmondanom tuti belebukom... De Anyukák tessék jelentkezni!!! Ne kelljen kétszer mondani, mert személyesen is ismerek igen csinos Anyucikat. Szóval Lidi-Samu, Orsi-Daniella, Csillu-Dusi, Melindáék, Lénáék és a többiek próba szerencse!!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://babszemstory.blog.hu/api/trackback/id/tr585196197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

másik nagyi 2013.04.05. 09:01:04

Szerintem gyönyörűek vagytok mindketten,(elfogultság , elfogódottság nélkül állíthatom) beszélni nem valószínű, hogy kell, persze csak akkor érdekes az egész, ha van kedvetek hozzá.

bars 2013.07.03. 20:55:03

Szia!

Hátizsák keresés közben, találtam rá a blogodra, és érdeklődnék, hogy honnan sikerült beszerezni a dinot.

Köszi előre is.

Szilvi


süti beállítások módosítása