Babszem Story

Nem olyan hosszú, de eléggé gyötrelmes idő után nekem is lett két csíkos tesztem, ami azt jelenti, hogy elkezdődött a kis Babszemem élete odabent.

Friss topikok

  • másik nagyi: Szia! kangaboo.hu/uzletek/ (2013.07.16. 17:44) Dinó-srác
  • Kapitány Linda: Szia! Nagyon köszönöm, hogy írtál! Nekem már rég nincs bajom a felfázással, csak régen volt, de a... (2013.03.25. 11:31) Nem szabad...
  • Antalka: Tündéri, aranyos, ügyes és okos....A szivacs anyagú dolgokat ne engedd rágni, már van foga simán l... (2013.02.07. 13:20) 5 nap múlva 9 hónapos
  • babcakoni: Apájának pont szerda, csütörtök a szabadnapja, szóval amíg mi kiállítást nézünk, akár a "másik nag... (2012.11.03. 11:37) Napirend
  • Antalka: Gondolom olyan lehet a depresszió vége, mint amikor az ember nagyot szippant a levegőből, miután k... (2012.10.27. 13:12) 24. hét

365

2013.05.11. 21:44 - babcakoni

Címkék: videó képek első év Milán

Talán még soha nem telt el ilyen gyorsan év, mint a 2012 május 11.-2013 május 11. közötti.  Bizony Milu ma reggel 8:03-kor töltötte az első évét.

Megígértem magamnak, hogy kemény leszek nem sírok, hiszen még annyi, de annyi szülinapja lesz. Ezt az ígéretemet ma reggel 8:03-kor megszegtem, amikor brühühükkel megtűzdelve, hüppögve énekeltem Neki a Boldog szülinapot Halász Judit és a youtube segítségével.

Azt gondoltam, hogy ez az egy év elég volt ahhoz, hogy magamba szépen feldolgozzam a szülést és annak körülményeit, vonzatairól nem is beszélve. Igazából már nem félek attól, ha esetleg majd a tesónak is császárral kéne megszületnie, szóval félelmet nem érzek, csak haragszom.

Haragszom, mert amikor Milu szülinapján visszagondolok arra a 17 órára, nem megalázottságra, elkeseredésre kéne emlékezzek, hanem földöntúli boldogságra, amit most bevallok, csak hónapokkal később éreztem. Úgy érzem annak idején megfosztottak minket attól, ami egy szülést jóvá, egy pozitív élménnyé tesz.

De most nem ez a lényeg, hanem az, hogy sikeresen vettük az első évet, hogy Milu úgy nő, mint a gomba, hogy egy akkora kópé, hogy nincs még ekkora a földön, hogy imádjuk, hogy napról napra okosabb.    Had kedveskedjek egy akkor és most képpel:

foto (4).JPG

Na jó, tudom, nem ez a legelőnyösebb arca a Fiatal Úrnak, de lássuk be, egyre gyakrabban vannak ilyen jelenetek. Ugyanakkor érdemes megfigyelni, hogy a szájkerekítés, a homlok ráncolás még mindig ugyan az!!!

Akkor következzék egy kis képes beszámoló a mai napról!

foto (8).JPGfoto (7).JPG

A szülinapi verdába Apával!!! Azt tudni kell, hogy egyedül nem mászik bele, ellenben ha van útitárs, akkor már ki se lehet robbantani.

foto (5).JPGAnyával is verdázott! Sőt Éva nagyival is :)

foto (6).JPG

A torta evés. Azt megjegyzem, hogy amikor itt voltak a nagyik és Kata nene, akkor nem akarta még megpiszkálni se nagyon a tortáját, ellenben vacsi után bevágott egy emberes adagot.

Ajándékok tekintetében a Nagyszülők messze az élen járnak (bár a verdát tőlünk kapta), hiszen homokozó, napszemcsi, dömper és egy szuper vízimalom büszke tulaja lett Milu.

A verdáról csak annyit, hogy az autózás a vérében van. Genetikailag kódolták bele, hogy hogyan kell versenyző módjára megfogni a kormányt. 

UI. Milunak: Drága Kisfiam! Nem tudom, hogy fogod e ezt valaha is olvasni. Talán a blogra nem leszel/vagy büszke, de tudd, hogy mind ez nagyon nagy szeretettel készült, hiszen nagyon vártunk Téged. Az, hogy már egy éve teszed szebbé a napjainkat egy hatalmas áldás az Istentől, sose gondoltam volna, hogy ilyen jó szülőnek lenni, a Te szülődnek lenni, az Anyukádnak lenni.

Szeretlek!

A bejegyzés trackback címe:

https://babszemstory.blog.hu/api/trackback/id/tr935295740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása