Babszem Story

Nem olyan hosszú, de eléggé gyötrelmes idő után nekem is lett két csíkos tesztem, ami azt jelenti, hogy elkezdődött a kis Babszemem élete odabent.

Friss topikok

  • másik nagyi: Szia! kangaboo.hu/uzletek/ (2013.07.16. 17:44) Dinó-srác
  • Kapitány Linda: Szia! Nagyon köszönöm, hogy írtál! Nekem már rég nincs bajom a felfázással, csak régen volt, de a... (2013.03.25. 11:31) Nem szabad...
  • Antalka: Tündéri, aranyos, ügyes és okos....A szivacs anyagú dolgokat ne engedd rágni, már van foga simán l... (2013.02.07. 13:20) 5 nap múlva 9 hónapos
  • babcakoni: Apájának pont szerda, csütörtök a szabadnapja, szóval amíg mi kiállítást nézünk, akár a "másik nag... (2012.11.03. 11:37) Napirend
  • Antalka: Gondolom olyan lehet a depresszió vége, mint amikor az ember nagyot szippant a levegőből, miután k... (2012.10.27. 13:12) 24. hét

Hét és nyolc

2013.02.26. 21:56 - babcakoni

Címkék: tavasz videó szavazás képek nátha fogzás orrszívó metszőfogak

Bizony bizony. Milán nem elégszik meg egyenlőre a 6 fogával, már növeszti a 7. és 8. fogacskáját, az alsó kettes metszőket. Persze az amúgy is gyengélkedő immunrendszerének más sem kellett, mint a fogzás.  Eddig úgy nézett ki, hogy napról napra jobban van, de ma ismét összenőttünk az orrszívóval... Biztos vagyok benne, hogy erről a fogzás tehet.

Vettem neki megint oscilloccinum-ot és orrmosó folyadékot (ennek gondolhatjátok mennyire örült). Bízom benne, hogy jobban lesz szegénykém, bár a kedvén még mindig nem látszik az, hogy esetleg betegeskedne.

Ma egy hatalmasat sétáltunk úgy családilag. Apa vette magára a hordozóban Milánt és így tettünk egy sétát a Somlyó alján. Nagyon jól esett és Milu is végig vigyorogta a sétát.

Most az esti fürdetésnél viszont rájött a röhögő görcs. Konkrétan könnyezett a nevetéstől, eszméletlen aranyos volt. Nagyon tetszett neki, hogy lefröcskölhet és én meg ugrálok előle. Nagyon aranyos volt.

Amúgy mostanában nagyon segítőkész a gyermek:

20130224647.jpg

Szeret kipakolni a bevásárlókosárból.

20130225648.jpg

És még egyenlőre odavan a házimunkáért.

De ami mindent visz, az a popórázás. Annyira tudja, hogy azzal engem le lehet venni a lábamról :)

Persze popó rázás közben még a rosszalkodásra is ráér.... azok a szegény könyvek folyamatos terrorban élnek.

Egy kis szívességet szeretnék kérni.

Szavazatokat gyűjtünk Milánra, mint Batmanbaby. Kérlek, ha a blogot olvasod, akkor katt a linkre és szavazz Milura. Az első helytől le vagyunk rendesen maradva, de nem behozhatatlanul, szóval, katt-ra fel!!!

Ha szerencsés vagy Te is nyerhetsz, olvasd el a játék leírását!

http://www.facebook.com/babamamatorna.terhestorna?sk=app_377199569013419&app_data=preview_1

A bejegyzés trackback címe:

https://babszemstory.blog.hu/api/trackback/id/tr715107300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása