Babszem Story

Nem olyan hosszú, de eléggé gyötrelmes idő után nekem is lett két csíkos tesztem, ami azt jelenti, hogy elkezdődött a kis Babszemem élete odabent.

Friss topikok

  • másik nagyi: Szia! kangaboo.hu/uzletek/ (2013.07.16. 17:44) Dinó-srác
  • Kapitány Linda: Szia! Nagyon köszönöm, hogy írtál! Nekem már rég nincs bajom a felfázással, csak régen volt, de a... (2013.03.25. 11:31) Nem szabad...
  • Antalka: Tündéri, aranyos, ügyes és okos....A szivacs anyagú dolgokat ne engedd rágni, már van foga simán l... (2013.02.07. 13:20) 5 nap múlva 9 hónapos
  • babcakoni: Apájának pont szerda, csütörtök a szabadnapja, szóval amíg mi kiállítást nézünk, akár a "másik nag... (2012.11.03. 11:37) Napirend
  • Antalka: Gondolom olyan lehet a depresszió vége, mint amikor az ember nagyot szippant a levegőből, miután k... (2012.10.27. 13:12) 24. hét

Grííí- mondó kikakukk

2014.02.05. 22:49 - babcakoni

Címkék: video játék kép mese alvás suli oltás beszédfejlődés szobatisztaság

Többek panasza is eljutott hozzám, hogy ugyan miért nem írok már november óta. Igazból fel sem tűnt, hogy ilyen sok idő telt el az utolsó bejegyzés óta. November óta dolgozom egy cukrászdában, pontosabban gyakornokoskodom. Kedden és csütörtökön 9:30-tól 15:00 vagyok a cukiba, majd a "műszak" után rohanok, hogy 16:00-ra a suliba legyek.

Hogy addig Milánnal mi a helyzet? 

Vagyok olyan szerencsés és Ő is, hogy van egy Nagyink, aki rendkívül segítőkész. Hálás is vagyok érte. Illetve, most hogy Apája másik beosztásban dolgozik, így Ő is sokkal többet tud segíteni Milus körül. De még így is, hogy ennyi segítségem van, még így is elég fárasztóak a napok, hiszen Anyának 0-24-es műszakja van mindennap, de próbáljuk minden napból a legjobbat és a legtöbbet kihozni. 

Milán fantasztikus. Egy rossz szavam sem lehet rám. Egyetlen dologgal miatt aggódom, még pedig, hogy a mi nagyon jól evő Fiacskánk, már nem eszik olyan jól. Válogat, gyümit nem eszik, tejterméket is nagyon ritkán, jáááj ha lesz ősz hajszálam az emiatt lesz. Illetve amiatt, hogy a pelenkázón nehéz bombázós pelust cserélni (legalábbis én nem tudok) képtelenség. Az tuti, hogy ahogy kicsomagolásra kerül, egyből hasra fekszik, vagy kirángatja maga alól, a többit mindenki képzelje hozzá ha akarja. A tanulság az, hogy én ezt már csak is állva csinálom. Ő is jobban tűri.

Szobatisztaság még nagyon messze van. Nagyon jól tudja, hogy mit hova kéne, de marha kényelmes nem szólni. Egyedül akkor szól, ha fürdik, de lássuk be, ez is nagyon nagy szó. Büszke is vagyok rá :). Minden reggel tök száraz pelussal ébred, ami annak köszönhető, hogy fürdés előtt és lefekvés előtt is wc-re ül (szülői ráhatással), reggel ébredés után a harmadik dolog (mert az első az, hogy kikakukkol minket az ágyból, a második meg, hogy inni kér), hogy bilire ül. Napközben a sok játék és tennivaló miatt nem igen szeret bilizni.

A beszéde nagyon nagy fejlődésen ment át. Rengeteg szót mond, és napról napra többet és többet. Biztos vagyok benne, hogy elsősorban annak köszönhető, hogy nagyon sokat olvasunk. Szerintem nincs az a mennyiségű Anna, Peti és Gergő történet, amit Milán ne tudna meghallgatni. Bogyó és Babóca már nem akkora kedvenc, a helyébe Maszat történeteit kerültek. Nagyon szereti a mesét, azt is nagyon szereti, ha csak fejből mesélünk. A sokszor hallott történetek részleteit simán feltudja idézni. 

Nagyon furcsa azt látni, hogy hogyan veszíti el a babás vonásait és lesz belőle egy kisfiú. Olyan hamar nagy lesz. 

Olyat már láttam, hogy egy kisgyerek macival alszik, nyuszival, vagy bármivel, de lényegében valami puhával. Na a mi Gyermekünk nem. Ő a mindig aktuális kedvenc játék autóval alszik, legyen az bármekkora. Ha elalszik, akkor sem lehet egyből kivenni a kezéből, mert felébred rá. :)

Akkor az elmúlt pár hónap képekben:

teteje.jpg

kocsii.jpg

csúsz.jpg

panír.jpg

És némi mozgókép :)

A 18 hós oltással még mindig el vagyunk maradva. A fülgyulladások és megfázások nem segítenek abban, hogy megkaphassa. Most is van egy kiütése, ami egy vírus lecsengése. Talán most a 21. hónapban eljutunk addig, hogy megkaphassa.

Jelenleg ez a kedvenc zenéje:)

A bejegyzés trackback címe:

https://babszemstory.blog.hu/api/trackback/id/tr795800751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása