Babszem Story

Nem olyan hosszú, de eléggé gyötrelmes idő után nekem is lett két csíkos tesztem, ami azt jelenti, hogy elkezdődött a kis Babszemem élete odabent.

Friss topikok

  • másik nagyi: Szia! kangaboo.hu/uzletek/ (2013.07.16. 17:44) Dinó-srác
  • Kapitány Linda: Szia! Nagyon köszönöm, hogy írtál! Nekem már rég nincs bajom a felfázással, csak régen volt, de a... (2013.03.25. 11:31) Nem szabad...
  • Antalka: Tündéri, aranyos, ügyes és okos....A szivacs anyagú dolgokat ne engedd rágni, már van foga simán l... (2013.02.07. 13:20) 5 nap múlva 9 hónapos
  • babcakoni: Apájának pont szerda, csütörtök a szabadnapja, szóval amíg mi kiállítást nézünk, akár a "másik nag... (2012.11.03. 11:37) Napirend
  • Antalka: Gondolom olyan lehet a depresszió vége, mint amikor az ember nagyot szippant a levegőből, miután k... (2012.10.27. 13:12) 24. hét

Még 8 nap....

2013.05.03. 13:25 - babcakoni

Címkék: sport szülinap evés alvás hordozó babaprogram Milán

Hát igen. Ismét benne vagyok a visszaszámlálásba, de ugye ez már nem az a várakozó visszaszámlálás, mint egy évvel ez előtt. Ez egy kicsit keserédes várakozás, mert az a pici baba, aki egy éve még a pocóba volt (bár már nagyon kilakoltattam volna akkor), már nagy fiú :).

De még milyen nagy! Olyan nagy, aki ha nem tetszik neki valami, akkor rázza a fejét, aki este már bilibe pisil fürdés előtt, aki ezerrel válogat a kaják közt, aki visszadumál. Sose gondoltam volna, hogy az a pocaklakó főkekec, egy ekkora forma kis krapek lesz.

Mióta beköszöntött a tavaszi nyár, azóta a Gyermeket alig lehet a lakáson belül tartani. Ahogy lemegyünk a nappaliba már kifele mutogat, a reggelit is alig várja meg.

foto (2).JPG

És ha az idő tényleg kellően meleg, akkor ezerrel megy a pancsolás. Sose lehet megunni. Egyenlőre, csak az egyik régi kádját állítottuk csatasorba, majd egy hónap múlva, lehet a medencét is bevetjük, de szerintem abból nem lehet majd kirobbantani Milut.

Amúgy a fogzás egy kicsit az idegeimet tépi, mert Mili nem igen eszik miatta. Ami tutira lecsúszik, az a halrudacska, a vajas kenyér, virsli, fasírt, lazac (!!!!??!!), bármilyen sült hús, banán, körte és itt be is zárult a kör. Zöldséget már hírből utálja, így a fasírtba kellett belecsempésznem répát és cukkinit reszelve, hogy jusson a szervezetébe az is. Ami paradicsomos, az tuti a földön köt ki, ellenben ha grillezek neki lazacot, azzal lemegy a párolt zöldség. Na ez a beszarás!!! Arisztokrata belei vannak a Gyermeknek!

Én szépen lassan elkezdtem adni neki a tojás fehérjét is (védőnői javaslatra) és a  tejet is. Nos, a tejet magában még nem kapta, csak készítettem vele ételt (persze nem ette meg..). Ami furcsa, hogy a védőnő szerint ezeket módjával már adhatom Milunak, ellenben a csapvizet még nem (forralás nélkül).

Szépen lassan kezdi elhagyni a nappali második alvást. Van amikor figyelmetlen és sikerül elaltatni délután, de többségében kihúzza estig.

foto (3).JPG

Nagyon szeret mostanában, hordozóban kutyát sétáltatni. Ahogy látja, hogy veszem elő a hordozót, már türelmetlenül várja, hogy őt is belerakjam. Én nagyon örülök, hogy ilyen sikere van a hordozónak és hogy annak idején is sokat használtuk, mert a hétköznapokat jelentősen meg tudja könnyíteni, akár ha takarításról, vagy főzésről van szó.

 

 

Szóval a séták ilyen jó hangulatban telnek nálunk mostanába :). Igazából a tuti jó túra kocsi egy kicsit pihentetve van, mert vagy hordozóban van Mili, vagy jön a lábán, bár az mindig nehézkesebb, mert elég makacs és nem igen akar arra menni, amerre adott esetbe kéne.

Most már nem csak az arnoldba tornázunk, hanem megkezdődtek a szabadtéri edzések is a hajógyári szigeten. Nekem sokkal jobban tetszik, sokkal keményebbek a gyakorlatok és Milán is marha jól elvan az esetek többségében. Egyenlőre kedden és szombaton van (kedden du. 5-tól, szombaton 10-től). 

Minden anyukának, akinek egy kicsi ideje van rá, nagyon tudom ajánlani (gyerekkel van gyerek nélkül), mert nagyon jó stressz oldó, boldogság hormon termelő, nagyon jó a társaság és a gyerkőc is friss levegőn van. Van aki hordozóban nyomja, van aki babakocsiba, van aki úgy nyomja, mint Mili.

torma2.jpgKérem szépen, vezényelni kell a lányokat, nem lehet csélcsap módon csinálni.

torna.jpgMajdnem sikerült a fekvő támasz, de végül guggolás lett belőle :)

A bejegyzés trackback címe:

https://babszemstory.blog.hu/api/trackback/id/tr845263769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása